Produkty pro certifikát kvality (5)

Certifikace BIO a GlobalG.A.P.

Certifikace BIO a GlobalG.A.P.

France Allium nabízí certifikační službu, která umožňuje svým klientům ověřit shodu jejich produktů s normami BIO a GlobalG.A.P. Tyto certifikace jsou nezbytné pro firmy, které se snaží proniknout na trhy s vysokými požadavky na kvalitu a udržitelnost. Certifikační proces zaručuje ekologické zemědělské praktiky a úplnou sledovatelnost produktů. Získáním těchto certifikací mohou firmy posílit svou důvěryhodnost a konkurenceschopnost na mezinárodním trhu.
Tradiční Korektory - Korektory Mouky

Tradiční Korektory - Korektory Mouky

Chcete upravit své mouky, abyste vytvořili chleby a bagety, které vyhovují předpisům pro tradiční francouzský chléb?
Víceúčelové korektory - Korektory mouky

Víceúčelové korektory - Korektory mouky

Chcete přizpůsobit své mouky tak, aby vznikla mouka pro více aplikací, která je vhodná pro výrobu speciálních chlebů a/nebo pečiva? Hledáte korektor, který by vyvážil vaše mouky pro výrobu pekárenských výrobků? Vyrábíte speciality jako bagetu, kulatý chléb, rustikální chleby a chcete své mouky specificky upravit pro tyto aplikace?
Technologické a Aromatické Korektory - Korektory Mouky

Technologické a Aromatické Korektory - Korektory Mouky

Chcete zlepšit funkční profil svých mouk podle kritérií reologie těst (roztažnost, hydratace, síla, lepkavost) a hotových výrobků (křupavost, objem)? Hledáte korektor mouky, abyste získali přístup na nové trhy? (průmysl, cukrářství) Chcete přidat hodnotu svým moukám s novými obilnými poznámkami?
Analýzy pšenice a mouky - Korrektory mouky

Analýzy pšenice a mouky - Korrektory mouky

Jste mlýn a chcete kontrolovat kvalitu čistých odrůd vašich pšenic nebo mlynářských směsí. Chcete být poradenství ohledně výběru odrůdy nebo vypracování vzoru. Jste průmyslový výrobce a chcete se ujistit o pravidelnosti mouky, kterou používáte ve svých výrobách. Chcete kontrolovat pekařskou kvalitu svých mouk? Služby laboratoře fyzikálně-chemických analýz Na pšenici Mletí Buhler, specifická hmotnost, vlhkost, bílkoviny, detekce mykotoxinů atd. Na mouce Alveograf Chopin, Hagbergův poklesový index, farinograf, obsah popela, poškozené škroby atd. Služby zkušebního mlýna Kontroly pekařství (metody CNERMA a BIPEA) Kontrola pravidelnosti a kvality produktů. Vzdělávací centrum: (akreditované vzdělávací centrum Ministerstvem francouzské ekonomiky, průmyslu a zaměstnanosti) Školení o dobrých pekařských praktikách a používání produktů MILLBÄKER.